Ads Top

Nieuwe Philips 4K-monitor met UltraClear resolutie

MMD, merklicentiepartner voor Philips Monitors, kondigt een nieuw scherm aan met een UltraClear 4K resolutie en een extra breed kleurengamma, dat mogelijk wordt gemaakt door de UltraColor-technologie.

De UltraColor-technologie maakt kleurreproductie scherper en helderder. Het kleurengamma ondersteunt 95 procent van het NTSC-gamma ondersteunt, ten opzichte van de gebruikelijke 72 procent. UltraColor produceert natuurlijke groene kleuren, levendige rode kleuren en diepe blauwe kleuren. Dit wordt mogelijk gemaakt door innovatief samengestelde veranderingen aan de kleurenchips van het paneel.

Met 3840 x 2160 pixels is de UltraClear 4K monitor geschikt voor zware CAD-applicaties, 3D graphics of het vergroten van cellen in complexe financiële spreadsheets. Verder maakt het scherm gebruik van SmartConnect voor 4K.

Het scherm wordt geleverd met een USB 3.0-aansluiting (5GBit per seconde) en een MHL-aansluiting. Ook aan ergonomie is gedacht: de Philips Flicker-free technologie gaat vermoeidheid van de ogen tegen en de SmartErgoBase maakt het mogelijk om het scherm naar voorkeur te verstellen. De Philips 328P6VJEB is eind oktober verkrijgbaar in de belangrijkste elektronicawinkels voor een adviesprijs van 699 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.