Ads Top

Samsung Galaxy S7 Edge (i.m.)

De Samsung Galaxy S7 Edge is bij veel gebruikers ontzettend populair. Maar wat maakt deze smartphone dan eigenlijk zo bijzonder? Wat valt er te vertellen over het design van de telefoon en hoe zit het eigenlijk met de inhoud? In dit artikel vertellen we je alles over de Galaxy S7 Edge.

Het design
De Galaxy S7 Edge lijkt qua uiterlijk niet veel veranderd ten opzichte van haar voorgangers. Wie iets beter kijkt ziet echter dat er wel degelijk verschillen zijn. Zo is de telefoon is ronder van vorm gemaakt waardoor de Samsung Galaxy S7 Edge veel lekkerder in de hand ligt een eenvoudiger te pakken is. De makers hebben bij de afwerking oog voor detail gehad. Dat zie je bijvoorbeeld aan de camera die nauwelijks uitsteekt. Uiteraard is ook het 5.5 inch AMOLED beeldscherm weer van hoge kwaliteit. Dankzij de gebogen randen wordt het scherm nog mooier en Samsung heeft de functionaliteit van deze randen ook nog eens sterk verbeterd. Het scherm heeft een resolutie van 2560 x 1440 pixels.

Innerlijk
Ook de binnenkant van de smartphone is van belang. Daar hoef je jezelf bij de Samsung Galaxy S7 Edge gelukkig niet druk om te maken. De smartphone beschikt over een sterke Exynoss 8890 octa core processor die door Samsung zelf is ontwikkeld. Samsung is er met de S7 Edge opnieuw in geslaagd om de smarpthone nog sterker en nog sneller te maken dan haar voorganger. De S7 Edge wordt verkocht met 32 GB en dat is meer dan genoeg voor de meeste gebruikers.
   
Functies
De Galaxy S7 Edge heeft talloze features. Allereerst is de smartphone zowel water- als stofdicht. Verder beschikt de S7 Edge over een hartslagmonitor en een vingerscanner. De TouchWiz interface is natuurlijk het meest spraakmakend. Samsung kiest bij deze versie voor iets minder symbolen en meer overzicht. Hierdoor wordt het systeem direct een stuk duidelijker. Samsung laat met deze smartphone overigens ook zien dat het goed naar gebruikers luistert. De accuduur is namelijk sterk verbeterd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.