Ads Top

Canon breidt accessoirelijn uit voor EOS-gebruikers

Canon introduceert twee nieuwe accessoires voor het EOS-systeem – de Speedlite 600EX II-RT en de Directional Stereo Microphone DM-E1. Beide zijn ontworpen om foto- en videografen te helpen nieuwe en creatieve manieren te ontdekken om scènes vast te leggen.

De Speedlite 600EX II-RT is een veelzijdige flitser met een optimale regeling van de belichting, ideaal voor reeksopnamen met hoge framerates, zoals bij sportevenementen, huwelijksreportages of ‘rode loper’-momenten. De DM-E1 is Canon’s eerste externe microfoon binnen het EOS-systeem en stelt videografen in staat een superieure geluidskwaliteit toe te voegen aan de uitzonderlijk hoge beeldkwaliteit van films die worden gemaakt met compatibele EOS-camera’s.

De Speedlite 600EX II-RT is de perfecte partner voor de EOS-1D X Mark II, het topmodel onder de EOS-camera’s. Met 50 procent meer flitsen bij continu-opnamen in vergelijking met de voorganger en een 100 procent toename bij gebruik met de nieuwe CP-E4N. De nieuwe en verbeterde technologie voor warmtemeting voorkomt oververhitting en maakt langere flitsreeksen mogelijk.

Een richtgetal van 60m bij ISO 100 stelt je in staat je onderwerp over een groot aantal afstanden en binnen een breed beeldveld te belichten. Dankzij een groot bereik van 20mm tot 200mm – of 14mm via de ingebouwde adapter – kunnen fotografen eenvoudig regelen hoe het licht over een onderwerp wordt verspreid. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.