Ads Top

Zes Sony producten bekroond met Europese Awards

Sony is zes keer bekroond door de EISA (European Imaging and Sound Association), de grootste redactionele multimediaorganisatie in Europa. De awards zijn een erkenning voor de technologieën van Sony op het gebied van televisie, digitale beeldverwerking, Home Theatre-systemen en mobiele producten. Enkele van de onderscheiden producten zijn:

European Design TV 2015-2016: Sony KD-65X9005CDe Sony 65X9005C heeft een slank design, waarbij het 65 inch scherm slechts 4,9 mm dun is. Het verticale luchtstroomsysteem van Sony zorgt ervoor dat de televisie ook vlak tegen een wand is te plaatsen. Daarnaast kan de gebruiker ervoor kiezen het scherm op brede of smalle aluminium steunen te plaatsen. Het 4K Ultra HD scherm beschikt over de Triluminos Display-technologie van Sony dat zorgt voor kleurrijke en scherpe beelden. AndroidTV zorgt voor bedieningsgemak en voor een overzichtelijk startscherm met alle functies van de televisie.

European Professional Compact System Camera: α7 II
De α7 II is een professionele full-frame compacte systeemcamera en biedt hoogwaardige beeldverwerking in een lichtgewicht behuizing. De camera is daarmee een sterke concurrent voor Digitale Spiegel Reflex Systemen (DSLR). De full-frame sensor van 24 miljoen pixels heeft een dynamisch bereik met weinig ruis op hoge ISO-instellingen. De hybride autofocus geeft een snelle, nauwkeurige scherpstelling. De stevigere behuizing en een nieuwe handgreep maken het verschil met zijn voorganger. De ingebouwde beeldstabilisatie over 5 assen biedt uitkomst wanneer de gebruiker vanuit de hand fotografeert, vooral voor close-ups en lage sluitersnelheden. Met al deze eigenschappen is de α7 II het alternatief voor een full-frame DSLR.

European Travel Compact Camera: Sony Cyber-shot DSC-HX90/VDe Sony Cyber-shot DSC-HX90/V is 's werelds kleinste compacte camera met superzoom en ingebouwde elektronische zoeker. De Zeiss Vario Sonnar T-lens heeft een krachtig zoombereik en het equivalent van 24-720 mm dekt vrijwel alle mogelijk reissituaties. De elektronische zoeker stelt de gebruiker in staat op ooghoogte te fotograferen en is vooral handig in fel licht. Als de gebruiker hem niet nodig heeft, verdwijnt hij in de camerabehuizing. Het LCD-scherm kantelt tot 180°, zodat er creatieve foto’s gemaakt kunnen worden. Er kan gefilmd worden op 1080/60p en de HX90V heeft een ingebouwde GPS en Wi-Fi met NFC.

European Compact System Lens: Sony FE 90mm F2.8 Macro G OSS
De Sony FE 90mm F2.8 Macro G OSS lens is zeer scherp, tot in de hoeken van het beeld bij maximale opening en heeft een minimale vervorming of chromatische afwijking. Zijn contrast levert goede foto's op en met f/2.8 krijgt de gebruiker prachtig weergegeven bokeh met vloeiende toongradaties dankzij de ronde diafragmabladen. Met zijn robuuste constructie, geruisloze scherpstelling en effectieve beeldstabilisatie geeft deze lens de beste testresultaten in zijn categorie, volgens de experts van EISA.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.