Ads Top

LG sleept vier EISA onderscheidingen binnen

LG Electronics (LG) ontvangt dit jaar vier EISA Awards (European Imaging and Sound Association Awards): de vierde opeenvolgende award voor een LG OLED TV en de tweede voor een smartphone uit de G serie. De EISA Awards worden jaarlijks uitgereikt door een panel van 50 multimedia tijdschriften uit 20 Europese landen. Product inzendingen worden beoordeeld op criteria als technologie, design en innovatie.

LG 4K OLED TV (model 65EG960V)
LG's 4K OLED TV wint in de European Home Theatre TV categorie vanwege zijn 65-inch curved scherm en levensechte kleuren. Door de snelle responstijd van de OLED TV wordt motion blur geëlimineerd, en gaan er geen details verloren bij snel bewegende scenes.

LG Smart TV (LG65UF950V)

LG’s 65-inch PRIME UHD TV1, voorzien met webOS 2.0, wint in de European Smart TV categorie Als onderdeel van LG's PRIME UHD TV lineup, biedt de 65UF950V een veel betere beeldkwaliteit vergeleken met concurrerende LCD TV producten,. De verbeterde webOS 2.0 bevat nog meer handige functies, maar houdt vast aan de eenvoud en intuïtiviteit van het oorspronkelijke platform.

LG G4 smartphone
LG's vlaggenschip G4 ontvangt de European Smartphone Camera Award dit jaar voor de krachtige 16MP OIS 2.0 shooter en F1.8 diafragma lens. De Color Spectrum Sensor (CSS) van de camera past de witbalans in realtime aan, waardoor er levendige beelden ontstaan met authentieke kleuren. De EISA jury prees tevens de nieuwe IPS Quantum Display op de G4.

LG Watch Urbane
De LG Watch Urbane, een elegante Android wearable, is als winnaar uitgeroepen in de categorie European Wearable Device. Het horloge heeft een 1.3-inch volledig rond OLED Display met een resolutie van 320x320 pixels, met een pixeldichtheid van 235ppi. De smartwatch wordt aangedreven door een 1.2GHz Qualcomm Snapdragon 400 processor en beschikt over 4GB geheugen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.