Ads Top

Komedieserie Doll & Em keert terug bij HBO

De komedieserie Doll & Em met Emily Mortimer - die eerder schitterde als MacKenzie McHale in HBO’s The Newsroom - en Dolly Wells (Bridget Jones’s Diary) keert op 14 september terug, exclusief bij HBO Nederland. Opnieuw zien we hoe een succesvolle actrice en haar beste vriendin proberen om werk en privé te combineren. Ook in het uit zes afleveringen bestaande tweede seizoen van Doll & Em laten veel beroemde sterren hun gezicht zien. Zo passeren onder meer Ewan McGregor, Olivia Wilde, Evan Rachel Wood en Mikhail Baryshnikov de revue.

 In het tweede seizoen schrijven Doll en Em een off-Broadway toneelstuk met de insteek om, op gelijke voet, iets creatiefs te doen. Ze slagen er in om de succesvolle actrices Evan Rachel Wood en Olivia Wilde te strikken voor een hoofdrol. Intussen verruilt Doll haar leven in Londen voor een bescheiden onderkomen in Em’s huis in Brooklyn. Echter, wanneer Em een rol aangeboden krijgt in een grootschalige Hollywood actiethriller met als tegenspeler Ewan McGregor komt het toneelstuk in gevaar. De situatie loopt volledig uit de hand wanneer de twee hun onderlinge frustraties laten reflecteren in het toneelstuk. Tot overmaat van ramp verliezen Olivia Wilde en Evan Rachel Wood het vertouwen in de productie. Zijn de beste vriendinnen in staat het evenwicht te herstellen of betekent dit het einde van hun vriendschap?

Het tweede seizoen van Doll & Em gaat op 14 september in première. Elke maandag is de nieuwste aflevering beschikbaar via HBO On Demand en HBO GO: de online streamingdienst waarmee het programma-aanbod van HBO op mobiel, tablet, computer, laptop en Smart TV te bekijken is. De lineaire première van het tweede seizoen Doll & Em is op 15 september. Zes weken lang is er elke dinsdag om 21:00 uur een nieuwe aflevering te zien op ‘HBO 2’.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.