Ads Top

Nieuwe Raumfeld soundbar in september

De langverwachte Raumfeld soundbar en subwoofer verschijnt eind september op de markt. Met zes hoge/middentonen, koepelmembranen van 3 inch, een maximaal vermogen van 180 Watt en intelligente algoritmen voor geluidsbewerking, zorgt deze Wifi soundbar volgens de fabrikant voor een 'orkestraal klanktapijt dat van elk televisieprogramma en elke film een onvergetelijke beleving maakt'.

De luidsprekers genereren een brede geluidsweergave dat op elke luisterpositie voor een optimaal klankbeeld zorgt. De ‘sweetspot’, oftewel de optimale luisterplek, wordt daarmee sterk uitgebreid. De luisteraar kan zich vrij door de ruimte bewegen zonder dat dit een invloed heeft op de geluidservaring. De soundbar brengt ook qua aansluiting en bediening meer vrijheid naar de woonkamer. De verbinding met de televisie verloopt via één HDMI-kabel. De basisinstellingen worden dankzij HDMI-ARC en CEC via de afstandsbediening van de televisie geconfigureerd.

Via het draadloze netwerk krijgen muziekfanaten toegang tot een grote selectie speellijsten van onder meer Spotify, Napster, TIDAL en internetradio, direct via de netwerkschijf. Tevens wordt een afstandsbediening van hoogwaardig aluminium meegeleverd.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.