Ads Top

Ook Replay TV op de Horizon Go app van Ziggo

Ziggo klanten met een Horizon mediabox kijken vanaf vandaag op hun smartphone en tablet gemakkelijk programma’s tot zeven dagen terug met Replay TV. Via de Horizon Go app bepaalt de klant zelf wat, waar en hoe (via welk scherm) hij kijkt. Thuis blijven voor een programma is met Replay TV op Horizon Go niet meer nodig.

Al enige tijd heeft de Ziggo klant via de Horizon mediabox toegang tot Replay TV. Met Replay TV start je een programma direct vanaf het begin als het al begonnen is, of je kijkt programma’s van de afgelopen week makkelijk terug op je TV. Vanaf nu kan dit ook op je smartphone, tablet, laptop en via de website horizon.tv.

Via de Horizon Go app zijn in totaal tot meer dan honderd zenders te zien, binnen- of buitenshuis, met een verbinding via het Ziggo thuisnetwerk of via een Wi-Fi of mobiele 3G/4G verbinding. In deze gratis app is Replay TV dus nu toegevoegd als mogelijkheid. Sinds 1 juli zijn via de Horizon Go app tot 42 zenders beschikbaar in HD-kwaliteit. Er zijn op dit moment 500.000 klanten die de nieuwe Horizon Go app gebruiken. De app staat al maanden hoog in de lijst van iCulture met de meest in Nederland gedownloade apps. De Horizon Go app is er zowel in iOS- als Android-versie.

De in voormalig Ziggo gebied gebruikte Ziggo TV app wordt geheel vervangen door de Horizon Go app. Er is gekozen voor het Horizon platform, zodat  innovaties dan beschikbaar zijn voor het totale  huidige Ziggo klantenbestand.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.