Ads Top

Nieuwe soundbars van Panasonic

Panasonic heeft een selectie nieuwe luidsprekersystemen geïntroduceerd die home audio naar een hoger plan tillen. Er zijn vier nieuwe soundbars en twee speakerboards ontwikkeld die het gevoel geven dat men in een bioscoop zit. Daarnaast ogen ze subtiel en stijlvol onder de televisie. 

De SC-ALL70T soundbar en het SC-ALL30T speakerboard zijn ook voorzien van draadloze netwerkfunctionaliteit. Dit betekent dat ze kunnen worden aangesloten op andere luidsprekers uit het ALL connected audiosysteem van Panasonic. Ook is het mogelijk ze te koppelen aan de nieuwe SC-ALL2 luidsprekers van Panasonic om zo een ultiem draadloze 5.1-kanaals surroundsound te creëren.

Alle nieuwe soundbars gaan vergezeld van een draadloze down-firing subwoofer. Doordat de driver naar de vloer is gericht, produceert deze extra luidspreker veel beter gebalanceerde en krachtigere bastonen dan men zou verwachten van zo'n compact model.

Het nieuwe assortiment soundbars en speakerboards biedt ook verschillende mogelijkheden voor meerkanaals luidsprekercombinaties. De SC-HTB885 biedt bijvoorbeeld vijf geïntegreerde luidsprekers en een Clear Dialogue-modus om een heldere en krachtige surroundsound te produceren waardoor het lijkt alsof stemmen vanuit het midden van het scherm komen. Deze 5.1-kanaals combinatie wordt ondersteund door een 2e generatie LincsD-Amp. Deze elimineert de jitter en vervorming die vaak gepaard gaan met digitale geluidsweergave, zodat het geluid altijd kristalhelder is.

De Panasonic Music Streaming app is ook compatibel met verschillende online aanbieders als Spotify, Napster, Aupeo en ALLPlay Radio/TuneIn.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.