Ads Top

Ook Sony lanceert gebogen televisie

Ook Sony komt met een gebogen televisie. Het toestel heeft echter een andere kromming dan de modellen van de concurrenten. De Bravia S90 is minder gebogen dan de tv's van LG en Samsung. Op het TRILUMINOS-display wordt de emotie van elke scène getoond in diep rood, natuurlijk groen en helder blauw, aldus het bedrijf. Het intelligente X-tended Dynamic Range verbetert het contrast voor 'sprankelende kleuren en diep zwart'. De 4K X-Reality PRO-technologie van Sony, die gewone tv-uitzendingen en Blu-ray-films opschaalt tot viermaal het aantal pixels van Full HD, zorgt voor beeld met veel detail. De beeldkwaliteit van de S90 is gelijk aan de X9 4K-tv van Sony met plat beeldscherm.

Twee woofers staan garant voor de meest lage frequenties. Als nog lager geluid gewenst is voor meer spektakel bij speelfilms of live muziek, dan is er een optionele draadloze subwoofer beschikbaar - de witte SWF-BR100 of de nieuwe SWF-BR100B.

Sony zal de televisie pas lanceren op IFA, de grote technologiebeurs in Berlijn begin september. Vermoedelijk zal er in het begin zo'n 5.000 euro voor moeten worden betaald. De S90 komt beschikbaar in 65 (165 centimeter) en 75 inch (190,5 centimeter) en wordt geleverd met 4.3 surround sound.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.