Ads Top

Voortaan gaming op Philips televisies

TP Vision lanceert de cloudgaming-dienst OnLive in Philips tv’s met Android. Daarmee kunnen videogames van console-kwaliteit op het grootste scherm in huis worden gespeeld zonder dat er daadwerkelijk een spelconsole aan te pas komt.

De integratie van het direct toegankelijke gameplatform OnLive in Philips tv’s met Android maakt het mogelijk de nieuwste grote namen uit het aanbod van de OnLive Game Service te spelen door simpelweg een controller op de tv aan te sluiten. De groeiende OnLive-bibliotheek omvat alle soorten games, van kaskrakers tot sport-, race-en action-adventuregames voor het hele gezin.

Wat OnLive uniek maakt, is dat de eigenaar van een Philips tv alléén kan spelen, maar ook op afstand met vrienden, en dan maakt het niet uit of dat op de tv is of op een ander apparaat, zoals een pc, een Mac of een Android-tablet. Ook kunnen de deelnemers aan het spel beginnen op de Philips tv en, bijvoorbeeld als ze het huis hebben verlaten, verder spelen op een Android-tablet. De vorderingen worden in de cloud opgeslagen en automatisch gesynchroniseerd tussen de verschillende apparaten.

De OnLive Game Service zal in het vierde kwartaal van 2014 beschikbaar komen in Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen, Nederland en Ierland. De uitrol in andere Europese landen zal in 2015 worden voortgezet volgens het Onlive-uitrolplan.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.