Ads Top

Nieuwe Rollei eGimbal stabilisator

De Duitse camerafabrikant Rollei voegt een nieuw type elektronische stabilisator toe aan haar productportfolio. De eGimbal G1 is de lichtste en kleinste elektronische stabilisator op de markt voor de GoPro Hero 3 en 3+. Ruige actieshots tijdens het sporten of rustige beelden van de natuur; de eGimbal G1 zorgt ervoor dat de camera continu waterpas blijft filmen en corrigeert automatisch alle onbedoelde bewegingen. De stabilisator is eenvoudig aan een helm of mogopod te bevestigen, maar leent zich ook goed voor handheld filmen.

De eGimbal G1 van Rollei weegt slechts 160 gram en is daarmee lichter dan andere stabilisators. De hellingshoek van het bereik strekt zich uit van maximaal 45 graden naar boven tot 110 graden naar beneden en is eenvoudig te bedienen via een handige draaiknop. De automatische corrector heeft een draaihoek van 125 graden van links naar rechts. Zo garandeert de Rollei eGimbal rustige opnames vanuit een breed perspectief.

De Rollei eGimbal G1 is geschikt voor de GoPro Hero 3 en 3+ camera’s en is vanaf september te koop voor een adviesprijs van 329 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.