Ads Top

LG lanceert Curved UltraWide Monitor

LG Electronics (LG) onthult tijdens IFA 2014 in Berlijn haar Curved UltraWide Monitor (24UV97). Het is ‘s werelds eerste monitor met een gebogen IPS–scherm en een beeldverhouding van 21:9. Daarnaast worden ook de Digital Cinema 4K Monitor (31MU97) en de veelzijdige Gaming Monitor (24GM77) geïntroduceerd.

LG’s licht gebogen en extra brede monitor (34UC97) is zowel geschikt voor de professionele gebruiker als de filmliefhebber. Door de extra werkruimte op het scherm kun je meer doen in minder tijd. Dankzij de Quad HD resolutie (3440 x 1440 pixels) is het voor digitale fotografen en filmmakers mogelijk om gedetailleerder en nauwkeuriger te werken. Daarnaast staat de IPS schermtechnologie voor levensechte kleuren. De LG 34UC97 monitor is aan te sluiten op zowel PC’s als Macs, ondersteunt Thunderbolt™ 2 voor snelle data overdracht en je kunt eenvoudig meerdere apparaten aan het scherm verbinden.

Tijdens IFA zal LG ook voor het eerst de Digital Cinema 4K Monitor (31MU97) onthullen. Dit 31-inch IPS-scherm met 4K resolutie (4096 x 2160 pixels) is qua scherpte vergelijkbaar met vier Full HD monitoren. Professionals kunnen met dit model 4K content bekijken op de manier zoals het bedoeld is. Het is in staat om 99 procent van de Adobe RGB kleur te reproduceren, waardoor deze monitor ideaal is voor film editors maar ook voor designers en fotografen.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.