Ads Top

Panasonic lanceert nieuwe serie Blu-ray spelers

Panasonic introduceert een nieuw assortiment Blu-ray Disc-spelers met 4K-upscaling en slimme, eenvoudig in te stellen netwerkopties. Hiertoe behoren de nieuwe modellen DMP-BDT370, DMP-BDT270, DMP-BDT170, DMP-BDT165 en DMP-BD83, naast de al bestaande DMP-BDT700 en DMP-BDT460.

Zowel de DMP-BDT370 als de DMP-BDT270 beschikken over een 4K-upscalingfunctie die automatisch bestaande beelden omzet naar schitterende 4K-beelden in hoge definitie wanneer ze worden weergegeven op een 4K televisie.  Daarnaast kan men met de 4K JPEG-weergavemodus (alleen beschikbaar op de DMP-BDT370) vakantiefoto's in 4K-kwaliteit bekijken op een groot televisiescherm.

De DMP-BDT370, DMP-BDT270 en DMP-BDT170 zijn uitgerust met DLNA-functionaliteit. Daardoor kunnen ze worden aangesloten op een thuisnetwerk en kan men al het beeldmateriaal, ook video's, muziek en foto's, afspelen vanaf andere compatibele apparaten in huis.

Daarnaast is het mogelijk om met Miracast beelden vanaf een smartphone of tablet rechtstreeks te spiegelen naar het grote televisiescherm om ze te delen met familie en vrienden. Miracast brengt een rechtstreekse Wifi-verbinding tot stand tussen twee apparaten. Er is dus geen toegang tot een externe Wifi-router nodig.

Ook handig is de nieuwe geavanceerde HDMI CEC-functie, waardoor zowel de televisie als de Blu-ray Disc-speler met dezelfde afstandsbediening kunnen worden bediend.

Het 2015 assortiment biedt ook twee nieuwe instapmodellen: de DMP-BDT165, een Full HD 3D Blu-Ray Disc-speler, en de DMP-BD83, een Full HD 2D Blu-Ray Disc-speler. Beide zijn verkrijgbaar in zilver en zwart.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.