Ads Top

Videoland Original ‘Máxima’ viert wereldpremière in Cannes

De high-end dramaserie ‘Máxima’ is geselecteerd voor het prestigieuze Canneseries. In aanwezigheid van cast, regisseur en producent beleeft de Videoland Original hiermee haar wereldpremière in het beroemde Grand Auditorium Lumière op 9 april 2024. Een primeur voor een Videoland Original serie.

'Máxima' is vanaf 20 april in Nederland te streamen bij de nummer twee steamingdienst van Nederland en op diezelfde dag is de eerste aflevering om 21.35 uur bij RTL 4 te zien zijn als Videoland-première. De serie is internationaal al verkocht aan een groot aantal landen zoals Duitsland, België , Latijns Amerika, Kroatië, Oostenrijk, Israël, Letland en Slowakije.

De zesdelige high-end dramaserie vertelt het fascinerende levensverhaal van Koningin Máxima tot aan de verloving met de Nederlandse kroonprins, gebaseerd op de bestseller van Marcia Luyten.

De hoofdrollen worden vertolkt door de actrice Delfina Chaves (Máxima) en Martijn Lakemeier (Willem-Alexander). Beatrix wordt gespeeld door Elsie de Brauw en Sebastian Koch vertolkt de rol van Claus. Daarnaast zijn voor de rollen van Máxima’s ouders, Maria Pame en Jorge Zorreguieta, de internationale acteurs Valeria Alonso en Daniel Freire gecast. Ivan Lapadula speelt Máxima's ex-vriend Tiziano. Krezip is als featuring artist verantwoordelijk voor de titelsong van de nieuwe Videoland Original, daarnaast schrijft Krezip voor elke aflevering een nieuw origineel nummer.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.