Ads Top

Swappie werkt samen met ThePhoneLab voor meer inleverpunten

Swappie, de grootste verkoper van refurbished iPhones in Europa, is een samenwerking aangegaan met ThePhoneLab voor het inleveren van oude toestellen. Uit onderzoek blijkt dat een belangrijk deel van de Nederlandse gebruikers de voorkeur geeft aan een fysiek inleverpunt. In oktober opende Swappie het eerste Nederlandse inleverpunt in Amsterdam, nu komen daar de tien locaties van ThePhoneLab bij.

ThePhoneLab beschikt over tien winkels in Nederland, verdeeld over Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Haarlem en Alkmaar. Dankzij de mogelijkheid om naar een fysiek inleverpunt te gaan, maakt de refurbisher het proces voor de consument om smartphones te verkopen makkelijker.

De markt voor refurbished smartphones is nog steeds aan het groeien. Voordat de smartphones naar de consument terugkeren, gaan ze naar één van de speciale centra van Swappie in Finland of Estland. Intern opgeleide experts inspecteren daar de toestellen om te verzekeren dat alle functionaliteiten werken.

Swappie is momenteel actief in heel Europa, waaronder Nederland, Zweden, Italië en Duitsland. Het bedrijf groeide sterk met een omzet van 208 miljoen euro in 2022. Het bedrijf telt 750 medewerkers en heeft het tot nu toe 149 miljoen euro bij investeerders opgehaald.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.