Ads Top

De Tatta's: de serie binnenkort exclusief te zien op Prime Video

Dit jaar komt er een nieuwe Nederlandse Original serie, De Tatta’s: de serie, naar Amazon Prime.  De zesdelige Nederlandse serie is een vervolg op de succesvolle gelijknamige films over de familie van Kampen (alias De Tatta’s).

In deze nieuwe serie volgen we het verhaal van de familie terwijl ze zich aanpassen aan de nieuwe levensstandaard in hun kleine appartement en steeds verder inburgeren in de multiculturele 'Hollandwijk'. Ondanks dat ze hebben ervaren dat geld niet gelukkig maakt, blijven ze worstelen met financiële uitdagingen en moeten ze creatief en ondernemend zijn om rond te kunnen komen.

In De Tatta’s: de serie belanden de Tatta’s in bizarre avonturen dankzij verkeerde aannames, culturele misverstanden en een flinke dosis tatta-gedrag. Bekende gezichten waaronder Leo Alkemade, Sterre Koning, Sem van der Horst, Sinan Eroglu, John Buijsman, Omar Ahaddaf en Vonneke Bonneke keren terug in hun vertrouwde rollen. De zesdelige reeks wordt geproduceerd door Brabant Films, Talent United en Amazon Studios, de regie is in handen van Jamel Aattache.

De Tatta's zijn terug! Maar hun geldproblemen zijn nog niet voorbij, dus moeten ze weer flink aan de slag. Roti's flippen, hosselen in de Hollandwijk en een knotsgekke pakketdienst runnen: welkom in hun nieuwe avontuur vol met komische wendingen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.