Ads Top

Prime Video en Kilter Films lanceren de officiële trailer voor de langverwachte nieuwe serie Fallout

Prime Video onthult de officiële trailer voor de post-apocalyptische serie Fallout, gebaseerd op een van de allergrootste videogame series aller tijden. De trailer toont de wereld van Fallout en de kenmerkende donkere humor. Hierin is te zien hoe ‘Vault Dweller’ (bewoonster van een nucleaire schuilkelder) Lucy (Ella Purnell) worstelt om zich te adapteren aan de gevaarlijke door straling verwoeste wereld. Ook maken we in de trailer kennis met Moldaver (Sarita Choudhury) en Ma June (Dale Dickey). De achtdelige serie is vanaf 11 april wereldwijd te zien op Prime Video, een dag eerder dan vooraf aangekondigd.

In de serie spelen Ella Purnell (Yellowjackets), Aaron Moten (Emancipation) en Walton Goggins (The Hateful Eight) de hoofdrollen. De cast van de serie wordt aangevuld met Moisés Arias (The King of Staten Island), Kyle MacLachlan (Twin Peaks), Sarita Choudhury (Homeland), Michael Emerson (Person of Interest), Leslie Uggams (Deadpool), Frances Turner (The Boys), Dave Register (Heightened), Zach Cherry (Severance), Johnny Pemberton (Ant-Man), Rodrigo Luzzi (Dead Ringers), Annabel O'Hagan (Law & Order: SVU) en Xelia Mendes-Jones (The Wheel of Time).

Jonathan Nolan regisseerde de eerste drie afleveringen van de serie. Geneva Robertson-Dworet en Graham Wagner zijn de uitvoerende producenten, schrijvers en co-showrunners. De serie is afkomstig van Kilter Films en uitvoerende producenten Jonathan Nolan en Lisa Joy. Athena Wickham van Kilter Films is ook aangesloten als producent, samen met Todd Howard voor Bethesda Game Studios en James Altman voor Bethesda Softworks.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.