Ads Top

Nieuwe ThinkVision Mini LED monitoren (P27pz-30 en P32pz-30)

Lenovo breidt zijn mini-LED-portfolio uit met de nieuwe ThinkVision P27pz-30 en P32pz-30 monitoren. Deze monitoren worden verlicht door duizenden miniatuur-LED's en beschikken over 1.152 dimzones die het wazige halo-effect rond objecten op het scherm minimaliseren en een groter kleurcontrast met diepere zwarttinten en helderder verlichte gebieden mogelijk maken.
 
De ThinkVision Mini LED-monitoren zijn verkrijgbaar in schermformaten van 27 inch en 31,5 inch, ondersteunen HDR10 en HLG en zijn DisplayHDR1000-gecertificeerd om een piekhelderheid van 1200 nits te bereiken.

Beide monitoren zijn ontworpen voor creatieven en omvatten dubbele kleurstandaarden - DCI-P3 en Adobe RGB7 - voor grafisch en videogebruik en hebben ingebouwde flikkervrije technologie om vermoeidheid van de ogen te helpen verminderen. Ze beschikken ook over Lenovo's ThinkColour-software die eenvoudige kleurconfiguratie en beheer van beeldscherminstellingen in een eenvoudige point-and-click interface mogelijk maakt. Deze ThinkVision Mini LED-monitoren zijn ongelooflijk intuïtief en bevatten ook energiebesparende menselijke detectie en lichtsensoren die het scherm automatisch dimmen wanneer de gebruiker weg is en de helderheid van het scherm kunnen aanpassen aan de hoeveelheid gedetecteerd omgevingslicht.

Daarnaast is er een uitgebreid poortaanbod met drie Type-C, vier Type-A en twee HDMI 2.1-poorten, evenals Ethernet- en DP-poorten.

De ThinkVision Mini LED-monitoren zijn milieubewust ontworpen en gemaakt van gerecycleerde materialen, waaronder 90% PCC aluminium in de voet, 95% PCC ABS in de achterklep en 85% PCC ABS in de rand en de voet. Het zijn ook de eerste Lenovo-monitoren met plasticvrije verpakking8 en ze komen in aanmerking voor de CO2 Offset Service van Lenovo.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.