Ads Top

Pelosi in the House vanaf 14 december op HBO Max

De HBO Original documentairefilm Pelosi In The House, is geproduceerd en geregisseerd door Alexandra Pelosi (HBO's Emmy-winnende Journeys with George, Homeless: The Motel Kids of Orange County, Diary of a Political Tourist, The Words That Built America) en is vanaf 14 december a.s. te streamen op HBO Max.

In haar veertiende documentairefilm voor HBO presenteert de veelgeprezen documentairemaker Alexandra Pelosi een openhartig portret van haar moeder, en voorzitter van het Huis van Afgevaardigden van de Verenigde Staten, Nancy Pelosi. Haar carrièremijlpalen worden aangehaald in de aanloop naar de inauguratie van president Joseph Biden in januari 2021. PELOSI IN THE HOUSE is gefilmd in een cinéma vérité-stijl gedurende drie decennia en biedt een unieke kijk op het leven van een legendarische Democratische politicus en de geschiedenis in wording.

De film duikt achter de krantenkoppen en volgt Pelosi’s politieke leven van haar verkiezing in het Congres in 1987 en het worden van de eerste vrouwelijke voorzitter van het Huis van Afgevaardigden in 2007 tot de verkiezingen in 2020 en de inauguratie van president Biden. Pelosi wordt zowel op haar werk en privé leven gefilmd tijdens de belangrijkste politieke momenten in de recente geschiedenis van de V.S. waardoor de documentaire een unieke kijk geeft op de Amerikaanse politiek en Pelosi’s inspanningen voor de Affordable Care Act, het COVID-19-hulppakket, twee impeachments en een verslag van de gebeurtenissen van 6 januari 2021.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.