Ads Top

Nieuwe Amac-winkel in Breda krijgt zeer bijzondere status

Amac, de Apple-specialist met vijftig winkels in Nederland, opent zaterdag 17 december een nieuwe winkel in het centrum van Breda. De vestiging in de Brabantse stad wordt de eerste Apple Premium Partner in Nederland en de vierde in Europa die aan de voorwaarden voldoet om dit label te mogen voeren.
 
Apple Premium Partner is een nieuw winkelconcept van de tech-onderneming uit Cupertino voor winkels die uitsluitend Apple-producten en accessoires verkopen. Eerder openden in Zürich, Praag, Kuala Lumpur en Granada winkels met dit label en nu volgt dus Breda.

Het nieuwe ontwerp is mede tot stand gekomen door de ervaring die Apple heeft opgedaan in winkels over de hele wereld. Het is een vervolg op het Apple Premium Reseller (APR)-concept dat in 2009 bij Amac in Eindhoven de wereldprimeur beleefde. In Nederland waren er lange tijd verschillende ketens die dat label mochten voeren. Dankzij diverse overnames, zoals die van iCentre, Xando en ivizi, groeide Amac uit tot de enige APR in Nederland met vijftig winkels door heel het land. Daarmee is het bedrijf tevens de grootste APR van Europa.
 
De meubels voor de Bredase winkel komen uit de Verenigde Staten. Omdat er in de nieuwe winkel geen toonbank met kassa meer komt is er meer ruimte voor de Apple-producten en bijbehorende accessoires. Nieuw is dat de accessoires voor iPhone, iPad, MacBook en Apple Watch direct naast de producttafels staan. Bijkomend voordeel is dat onze medewerkers met ieder hun eigen specialisme de klanten nog beter kunnen adviseren.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.