Ads Top

Huawei lanceert HUAWEI nova 5T

Huawei lanceert vandaag de nieuwe HUAWEI nova 5T in Nederland. Uitgerust met vijf AI ondersteunde camera’s (vier aan de achterkant en één aan de voorkant), een full HD 6.26 inch HUAWEI Punch Fullview beeldscherm en de Kirin 980 AI chipset is dit toestel volgens de fabrikant perfect voor 'intensieve social media gebruikers'.

Net als de HUAWEI P Series en Mate Series is de nova 5T voorzien van een intelligente Quad-Camera configuratie voor het vastleggen van verschillende scenario's. De 48 megapixel HD lens, 16 megapixel wijdhoeklens, 2 megapixel macro lens en de 2 megapixel bokeh lens leggen alles vast, of het nu landschappen zijn of close-up shots.

De AI HDR+ modus neemt een aantal foto’s van hetzelfde shot en voegt de beste delen samen waardoor de kwaliteit en de scherpte van de uiteindelijke foto aanzienlijk verbetert. De Super Night modus maakt gebruik van AI beeldstabilisatie en intelligente lichtdetectie waardoor de nova 5T zelfs in het donker heldere foto’s schiet.

De door AI verbeterde video editing feature herkent automatisch terugkerende objecten in video’s waarmee subject-based content wordt gecreëerd.

Met de 3.750mAh batterij gaat de nova 5T zelf bij intensief gebruik een hele dag mee. Mocht hij na een lange dag toch leeg zijn, dan laadt de 22.5W Huawei SuperCharge de batterij in 30 minuten op van 0 tot 50 procent.

The HUAWEI nova 5T is vanaf 13 december in Nederland beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van 429 Euro


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.