Ads Top

Denon introduceert all-in-one soundbar met virtueel 3D-geluid

Denon kondigt zijn eerste all-in-one soundbar met DTS Virtual:X aan: de DHT-S216 (€219). De slanke soundbar maakt gebruik van 3D-algoritmen die zijn ontwikkeld door DTS om een multikanaals geluidsspoor op realistische wijze na te bootsen.

De DHT-S216 kan eenvoudig worden aangesloten op iedere tv en mediaspeler via 4K UHD HDMI met Audio Return Channel (ARC) of optische/AUX-ingangen voor uitzonderlijke geluidshelderheid.

De DHT-S216 van Denon is slechts 6 cm hoog. Hij beschikt over twee naar beneden gerichte subwoofers van 3 inch, twee premium midrange dual drivers en twee tweeters van 1 inch voor een 'dynamische bioscoopervaring'.

Ook aanwezig is de Pure-modus. Deze vermindert de surroundverwerking en voorkomt aanpassingen in de film-, muziek- of nachtmodus voor een nauwkeurig en open geluid. Luisteraars kunnen ook hun smartphone of tablet koppelen aan de soundbar met behulp van Bluetooth om hun favoriete muziek eenvoudig te streamen.

De DHT-S216 van Denon is compatibel met alle HD en 4K tv's en biedt ondersteuning voor 4K/60 Hz en HDCP 2.2. Verstuur audio van smart TV's en andere aangesloten bronnen met behulp van de meegeleverde HDMI-kabel, via HDMI Audio Return Channel (1 ingang / 1 uitgang met ARC). Eenmaal aangesloten via HDMI ARC, kan de soundbar naadloos worden bediend met de afstandsbediening van een tv. Als HDMI ARC niet beschikbaar is, biedt de soundbar een optische ingang en kan hij draadloos worden gekoppeld via Bluetooth om muziek, podcasts en andere audiocontent te streamen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.