Ads Top

Amazon kondigt twee nieuwe series aan voor Prime Video in juli

Op 27 juli gaat exclusief op Prime Video de documentaireserie EAT. RACE. WIN. in première, voorheen bekend als de Hannah Grant-serie. Deze Prime Original vertelt het verhaal van Grant, de eerste vrouwelijke chef-kok van de beroemde wielerronde Tour de France en het 2017 Orica-Scott team. Vanaf 27 juli zijn alle zes afleveringen beschikbaar, tegelijk met de release van Grant’s gelijknamige nieuwste kookboek.

EAT.RACE.WIN geeft een kijkje achter de schermen van het grootste jaarlijkse sportevenement ter wereld: de Tour de France. Chef-kok Hanna Grant bereidt maaltijden voor het Australische wielerteam Orica Scott en neemt zo Prime-leden mee in haar eigen race in de wielerronde. Terwijl Sports Director van Orica-Scott, Matthew White, zijn wielrenners klaarstoomt voor de overwinning, spant Grant zich met haar team achter de schermen in om dagelijks een smaakvol menu te bereiden dat tegelijkertijd zorgt voor voldoende brandstof voor 2.200 slopende kilometers. Grant - beter bekend als de Queen of Performance Cooking en de eerste top chef-kok in de wielerrace – laat ons tijdens de Tour en in het culinaire landschap van Frankrijk zien wat er nodig is om 21 racedagen lang te presteren op topniveau en het uiterste te vragen van het menselijk uithoudingsvermogen.

Dietland – 31 juli
Vanaf 31 juli zijn alle afleveringen van de duistere Prime Video komedie Dietland beschikbaar. In de serie schitteren Joy Nash (The Mindy Project, Twin Peaks) als Plum Kettle en Golden Globe® en Emmy Award® winnares Julianna Margulies (The Good Wife, ER) als Kitty Montgomery. Daarnaast treedt Emmy® Award-genomineerde Marti Noxon (Mad Men, UnREAL) op als executive producer.

Het verhaal is gebaseerd op de veelgeprezen gelijknamige bestseller roman van Sarai Walker (2015). De tien afleveringen geven je een kijkje in het leven van Plum, een spookschrijver voor de redactie van een van de populairste modetijdschriften van New York, die worstelt met haar zelfbeeld en in het lastige proces zit van zelfacceptatie. De serie volgt Plum op haar pad van zelfontwikkeling terwijl ze allerlei issues onderzoekt waarmee vrouwen vandaag de dag te maken hebben – waaronder vrouwenhaat en onrealistische schoonheidsidealen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.