Ads Top

Sony introduceert de langverwachte 400 mm F2.8 G-Master prime lens

Sony heeft de langverwachte FE 400 mm F2.8 GM OSS supertelelens geïntroduceerd (model SEL400F28GM). Het is de eerste supertelelens met een groot diafragma van f/2.8 in de e-mount line-up.

De FE 400mm F2.8 GM OSS lens weegt slechts 2897 gram en is daarmee de meest draagbare en gebruiksgemakkelijke lens uit zijn klasse. Het opmerkelijk lichte gewicht van de lens wordt bereikt door een innovatief optisch ontwerp dat drie fluorietelementen en een verminderd aantal elementen aan de voorkant bevat. Tevens is er gebruik gemaakt van duurzame componenten van magnesiumlegering.

Het dubbele motorsysteem versnelt de lensaandrijving voor scherpstelling, zodat plotselinge bewegingen vijf keer zo snel kunnen worden vastgelegd. De motoren worden ondersteund door speciaal ontwikkelde bewegingsalgoritmen om vertraging en instabiliteit te minimaliseren en het geluidsniveau te beheersen. Dit resulteert in uitzonderlijk snelle, nauwkeurige en stille autofocusprestaties. Op deze manier kan de lens met gemak dynamische, snel bewegende atleten of wilde dieren vastleggen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.