Ads Top

Seizoenspremière 'Goede Tijden, Slechte Tijden' exclusief te zien bij bioscoopketen Vue

Voor het eerst organiseren RTL en EndemolShine in samenwerking met bioscoopketen Vue op donderdagavond 30 augustus de feestelijke seizoenspremière voor ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Diehard GTST-kijkers die niet willen wachten tot de start van het nieuwe seizoen kunnen op vijftien locaties van Vue als eerste in Nederland drie nieuwe afleveringen op het grote doek zien.

Via www.vuecinemas.nl/gtst kunnen GTST-fans een plek bemachtigen. Voor de snelle beslissers zijn er Early Bird tickets voor 7,50 euro, de reguliere ticketprijs is 9 euro. Bij binnenkomst ontvangen bezoekers een welkomstdrankje en verse popcorn. In de volgende vestigingen is de seizoenspremière te zien: Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Den Bosch, Eindhoven, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Vlaardingen, Nijmegen, Doetinchem, Deventer, Purmerend en Hilversum. In Vue Hilversum wordt de feestelijke seizoenspremière in de Dolby Cinema zaal afgetrapt met en bijgewoond door enkele castleden. Zoals de fan gewend is start het programma om 20.00 uur.

Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 vestigingen. Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.