Ads Top

Nieuwe Xperia XZ2 Premium met dual camera, 4K HDR movie recording en 4K HDR scherm

De Xperia XZ2 Premium, die beschikt over wat Sony noemt de meest geavanceerde camera ooit in een smartphone, komt in augustus uit.

De camera biedt niet alleen de sterkste ISO 12.800 lichtgevoeligheid voor video-opnames in een smartphone, maar ook een ultra-gevoelige 51.200 voor foto's. Hierdoor zijn opnamen te maken in een lichtarme omgeving zoals dat voorheen alleen mogelijk was voor camera's met verwisselbare lenzen en een verlichte view-finder.

Een en ander is te danken aan het 'dual sensor system' in de Motion Eye Dual camera en de AUBE fusion image signal processor. Details van beide sensoren worden in 'real time' verwerkt door de AUBE™ fusion image signal processor. Dat zorgt ervoor dat je nu beelden kunt vastleggen die scherper zijn dan de waarneming van het menselijk oog.

Verder kun je met XZ2 Premium 'filmen als een pro' dankzij 4K HDR Movie recording en vervolgens de beelden bekijken op het 4K HDR scherm.

De Xperia XZ2 Premium bevat verder een 'front-facing' camera van 13MP, een low-light sensor en display flash voor selfies bij elke lichtomstandigheid.

Ook is er het 'Dynamic Vibration System' om trillingen te corrigeren.

De Xperia XZ2 Premium is in Nederland exclusief verkrijgbaar via T-Mobile en haar partners.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.