Ads Top

Elektrisch verstelbare DeLuxe in Vue bioscopen

In Den Bosch is de allereerste bioscoop in Nederland geopend die in alle zalen elektrisch verstelbare DeLuxe stoelen heeft. Dit zijn stoelen waarmee de filmliefhebber zelf de stand kan bepalen, met de benen helemaal omhoog tot bijna ligstand. Naast Vue Den Bosch wordt Vue Amersfoort momenteel ook grondig verbouwd. Ook deze vernieuwde bioscoop krijgt in alle zalen DeLuxe stoelen.

Vue heeft de verandering van de zalen geheimgehouden tot het moment van de opening zondag.  Driehonderd Bosschenaren mochten tijdens de opening, die verricht werd door bekende Bosschenaar Tim Haars, als eerste de nieuwe bioscoop bewonderen en de nieuwste filmbeleving uitproberen. Ook zijn er drie zalen bijgebouwd, waardoor de bioscoop nu nog meer films kan aanbieden en de filmliefhebbers nu in 8 zalen de allernieuwste films kunnen bekijken. Naast de zalen, heeft ook de foyer een flinke make-over gekregen. Zo is er onder meer een mosmuur in de foyer gebouwd en is er een grote bar waar de bezoekers na afloop van de film nog een drankje kunnen drinken.

Vue bood de bioscoopbezoeker in een aantal vestigingen al enige tijd de keuze voor luxere stoelen, zo kon men naast de reguliere bioscoopstoelen ook kiezen voor een leren VIP-stoel met hoofdsteun en verstelbare rugleuning. In de vestigingen Doetinchem, Alkmaar, Hoogezand en Purmerend heeft de bezoeker ook de keus voor DeLuxe stoelen op de eerste rij. Den Bosch is de allereerste bioscoop in Nederland die volledig bestaat uit de elektrische verstelbare stoelen waarmee men in bijna ligstand een film kan kijken. Vue Amersfoort volgt binnenkort, medio juni opent deze vestiging ook weer de deuren na een volledige renovatie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.