Ads Top

Proximus TV lanceert Stingray Hits

Proximus heeft een overeenkomst gesloten met Stingray Digital Group om een 'nagelnieuwe' muziekzender op de Belgische markt te lanceren. Proximus en Stingray, een Canadees bedrijf met klanten in 156 landen en meer dan 400 miljoen gezinnen die elke dag van hun diensten gebruik maken, gaan Stingray Hits doorgeven, een muziekvideozender die het beste van de pop-, poprock- en dancehits verzamelt.

Stingray Hits biedt een programmering van muziekvideo's van lokale en internationale sterren van het moment, onder wie artiesten als Dimitri Vegas & Like Mike, Emma Bale, Fréro Delavega, Kendji Girac, Black M, Indila, Maître Gims, Adele, Coldplay, Bruno Mars, Calvin Harris, Beyoncé, Taylor Swift, enz. Actuele muziekvideo's zullen worden gecombineerd met een dosis favorieten die de voorbije 20 jaar het mooie weer hebben gemaakt.

De content van Stingray Hits zal afkomstig zijn van alle grote labels en de meeste onafhankelijke platenmaatschappijen, met zo'n 30 procent lokale content en 70 procent internationale content. De zender zal worden opgenomen in het basispakket van Proximus TV en in twee versies worden aangeboden: Nederlands (kanaal 170) en Frans (kanaal 171).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.