Ads Top

Samsung lanceert ‘The Wall Professional’ op ISE in Amsterdam

Op de Amsterdamse beurs ISE 2018 brengt Samsung het gebruik van LED-displays letterlijk naar grote hoogten met de introductie van The Wall Professional. Het MicroLED display voor indoor-gebruik is standaard 146 inch, maar doordat het is opgebouwd uit modules is het eenvoudig uit te breiden naar een scherm van tientallen meters.

The Wall Professional is een aangepaste versie van The Wall die speciaal voor de zakelijke markt is ontwikkeld. Het op CES 2018 veelbesproken display bestaat uit modules. Dat maakt het mogelijk te variëren op de standaardmaat van 146 inch. In de praktijk betekent dit dat je LED-modules vrijwel onbeperkt kunt weghalen en toevoegen, net zolang tot The Wall Professional de perfecte afmeting heeft voor het beoogde doel.

Op ISE 2018 beleeft ook 3D Cinema LED scherm zijn werelddebuut. Samsungs displaytechnologie voor bioscopen levert volgens de fabrikant zelf consistente helderheid. Het scherm zorgt, zelfs als kijkers een 3D-bril dragen, voor grote nauwkeurigheid van beelden en ondertiteling.

Samsungs High Dynamic Range (HDR) Cinema LED Screen werd voor het eerst geïntroduceerd in maart 2017. Met de laatste verbeteringen biedt de technologie superieure visuele kwaliteit en stabiele technische prestaties. Dit vertaalt zich in betrouwbaarheid voor de bioscopen en een meeslepende kijkervaring voor de bezoekers.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.