Ads Top

Nóg meer geheimen, chantage en bedrog in derde seizoen ‘Nieuwe Buren’

Videoland releast op vrijdag 2 maart het derde seizoen van de spannende dramaserie ‘Nieuwe Buren’. In dit gloednieuwe seizoen, dat enkel en alleen bij Videoland te zien zal zijn, komt de geplande adoptie van Roosje in gevaar wanneer haar biologische vader Milo (Tibor Lukács) zich meldt. Hij neemt zijn intrek in de Zonnewijk en zorgt met zijn vrouw Anouk (Fockeline Ouwerkerk) en dochter Fay (Abbey Hoes) voor opschudding in de wijk. ‘Nieuwe Buren’ seizoen 3 is vanaf 2 maart direct helemaal te bekijken bij Videoland.

Na de confrontatie met Steef (Thijs Römer) in seizoen twee, pakken Eva (Bracha van Doesburgh) en Peter (Daan Schuurmans) hun leven in de Zonnewijk weer op. Ze vormen nu eindelijk een compleet gezin met de kleine Roos. Haar officiële adoptie is in gang gezet en het ziet er positief uit. Niets lijkt hun geluk nog in de weg te staan. Totdat de nieuwe buren Milo en Anouk hun intrek nemen in de wijk. Hun zeventienjarige dochter Fay, die niet lang onopgemerkt blijft in de wijk, vindt hun nieuwe omgeving aanvankelijk maar saai en burgerlijk. Al snel ontdekt ze echter dat deze wijk niet zo onschuldig is als ze lijkt …

Dit seizoen zien we naast Eva en Peter ook Lilly (Anneke Blok) en Carl (Leopold Witte) terug. Naast Fockeline Ouwerkerk, Tibor Lukács en Abbey Hoes zijn ook Raymond Thiry (Ian), Tonko Bossen (Raf), Tobias Kersloot (Luc) en Beppie Melissen (Wilma) toegevoegd aan de cast. Laatstgenoemde komt in de gevangenis in contact met Lilly en beweegt haar ertoe desastreuze beslissingen te nemen.
Het derde seizoen van ‘Nieuwe Buren’ betekent voor acteurskoppel Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans ook hún derde seizoen. Abbey Hoes en Tobias Kersloot zijn dit seizoen als acteurskoppel toegevoegd. In seizoen twee waren Karina Smulders en Fedja van Huêt te zien.

Het derde seizoen van ‘Nieuwe Buren’ telt tien afleveringen en wordt geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films. De regie is in handen van Bobby Boermans en André van Duren. Seizoen 3 is gebaseerd op een origineel scenario van Karin van der Meer (hoofdschrijver), Dorien Goertzen, Marnie Blok en Susan Stam.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.