Ads Top

Bioscoop Vue Hilversum toont Oscaruitreiking op het grote scherm

Als enige bioscoop in Nederland toont bioscoopketen Vue de Oscaruitreiking op het grote doek in hun vestiging in Hilversum. De 90e uitreiking van de Oscars vindt dit jaar plaats in de nacht van 4 op 5 maart. Filmliefhebbers kunnen zich voor de speciale vertoning aanmelden via de website van Vue. Een nachtelijk bioscoopbezoekje aan Vue Hilversum voor de Oscaruitreiking is gratis. Bezoekers krijgen ook gratis popcorn, een drankje en er zijn dekentjes beschikbaar om de nacht comfortabel door te komen.

De Nederlandse genomineerden voor een Oscar zijn cameraman Hoyte van Hoytema (Dunkirk) en de Nederlandse make-upartiest Arjen Tuiten (Wonder).

De live-vertoning van de 90e uitreiking van de Oscars bij Vue Hilversum is alleen weggelegd voor echte film- en oscarfanaten, de Nederlandse tijd waarop de sterren over de beroemde red-carpet komen is namelijk om 2:30 uur in de nacht. De uitreiking duurt tot circa 6 uur in de ochtend.

Voor degene die vooral benieuwd zijn naar de Oscargenomineerde films biedt Vue in alle vestigingen het Vue Oscarweekend aan. Op zaterdag 3 en zondag 4 maart staat de bioscoopprogrammering van Vue in het teken van de Oscars en vertonen ze een aantal van genomineerde films.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.