Ads Top

Slow motion en Dual Aperture in Samsung S9

De vandaag gelanceerde Samsung smartphones Galaxy S9 en S9+ (verkrijgbaar vanaf 16 maart) worden gekenmerkt door een Low Light camera en Super Slow-mo video.

'De camera is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de smartphone,' zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. 'De Galaxy S9 en S9+ gaan verder dan we ooit zijn gegaan op het gebied van fotografie.' beveiligingssysteem.”

De meegeleverde slow-motion video legt bijvoorbeeld 960 beelden per seconde vast. Net als het menselijk oog is de camera van de Galaxy S9 en S9+ veelzijdiger. De functie Dual Aperture (F1.5 – F2.4) laat automatisch meer licht binnen wanneer het donker is, en minder licht wanneer de situatie daar om vraagt.

De Galaxy S9 en S9+ zijn vanaf 16 maart 2018 verkrijgbaar in Midnight Black, Coral Blue en Lilac Purple met een geheugen van 64 GB.

Daarnaast komt er later een versie van de Galaxy S9 en S9+ met 256 GB geheugen verkrijgbaar.

De Galaxy S9 is verkrijgbaar vanaf 849 euro. De Galaxy S9+ heeft een verkoopadviesprijs van 949 euro. De beschikbaarheid per model kan variëren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.