Ads Top

Februari Oscar-maand bij Net5 met tv-premières en live uitreiking

De hele maand februari staat in het teken van de Oscars bij Net5. Op donderdag 1 februari is de tv-première van The Revenant te zien; deze film met Leonardo di Caprio in de hoofdrol won in 2016 maar liefst drie Oscars. Voor Leonardo was dit zijn eerste felbegeerde Oscar, voor beste mannelijke hoofdrol. Maar ook Oscar-genomineerde films als Gone Girl met Ben Affleck en Wild met Reese Witherspoon en de bekroonde titels The Danish Girl (Oscar voor beste vrouwelijke bijrol) en Gravity (maar liefst 7 Oscars!) beleven in februari hun première op tv bij Net5. De maand wordt afgesloten met als hoogtepunt: de live uitreiking van The Oscars 2018 in de nacht van 4 op 5 maart exclusief bij Net5.

Net5 zendt voor het derde jaar op rij als enige (voor iedereen toegankelijke) televisiezender live de uitreiking van The Oscars uit in de nacht van zondag 4 op maandag 5 maart. Op 5 maart is ook de samenvatting te zien bij Net5. De 90e uitreiking van de Oscars, ook wel Academy Awards genoemd, wordt dit jaar voor de tweede keer gepresenteerd door de Amerikaanse komiek Jimmy Kimmel. In het publiek zitten de grootste acteurs en actrices. Dit keer zijn ook twee Nederlanders genomineerd: cameraman Hoyte van Hoytema (Dunkirk) en make-upartiest Arjen Tuiten (Wonder).

De hele maand februari brengt Net5 de kijker in Oscar-sferen door de beste Oscar-films uit te zenden. Van het ontroerende liefdesverhaal The Theory of Everything, dé erotische kaskraker Fifty Shades of Grey tot het aangrijpende en inspirerende drama Unbroken geregisseerd door Angelina Jolie. Verder veel bekroonde titels als 12 Years a Slave, Braveheart, American History X, Memoirs of a Geisha, Jackie Brown en Pulp Fiction.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.