Ads Top

Thrillerserie ‘De 12 van Oldenheim’ in één keer te zien bij Videoland

De schrik slaat hen om het hart wanneer de inwoners van het oer-Hollandse dorp Oldenheim geconfronteerd worden met een reeks mysterieuze verdwijningen. Het wantrouwen in de traditioneel zo hechte gemeenschap groeit, terwijl de tragedie in het dorp grootse vormen aanneemt. De bloedstollende Videolandserie ‘De 12 van Oldenheim’, één van de nieuwe series van RTL in 2017, is vanaf woensdag 24 mei volledig en in één keer te zien bij Videoland. RTL 4 zendt de serie later dit jaar uit op televisie.

De aantrekkingskracht van ‘De 12 van Oldenheim’ zit hem volgens scenarioschrijver Lex Passchier vooral in de claustrofobische sfeer die als een steeds zwaarder wordende deken wekenlang over het dorp Oldenheim ligt en de inwoners én de kijker tot nadenken aanzet. Het thrillerdrama is gebaseerd op onzekerheid. Het niet weten. Wat in alle karakters de meest heftige emoties losmaakt. Met verstrekkende gevolgen.

‘De 12 van Oldenheim’ kent een brede cast: Noortje Herlaar, Nasrdin Dchar, Fedja van Huêt, Richard Groenendijk, Gaite Jansen, Guy Clemens, Saskia Temmink, Michiel Nooter, Aus Greidanus sr., Reinout Bussemaker, Cas Jansen, Eric van Sauers, Kees Boot, Olga Zuiderhoek, Rifka Lodeizen, Bahareh Borzuee, Roos Wiltink, Ko Zandvliet, Thor Braun en Ellis van den Brink.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.