Ads Top

Nieuwe Amazon Original-series aan op Amazon Prime Video

Amazon voegt in april drie nieuwe Amazon Original-series toe op Amazon Prime Video. Prime Video-leden kunnen binnenkort kijken naar American Playboy: The Hugh Hefner Story, het derde seizoen van Bosch en American Gods op PrimeVideo.com.

American Playboy: The Hugh Hefner Story
Vanaf 7 april is de Amazon Original American Playboy: The Hugh Hefner Story te zien op Prime Video. De serie vertelt het verhaal van de charismatische Playboy-oprichter Hugh Hefner, die de status quo wilde doorbreken en een van de meest herkenbare merken ooit creëerde. Het verhaal van American Playboy begint in het Amerika van vlak na de oorlog en neemt ons mee naar de lancering van het tijdschrift Playboy in 1953, gevolgd door de aansluitende zes decennia van Hefners turbulente leven en carrière. Deze documentaire combineert archiefbeelden, afkomstig van duizenden uren aan materiaal uit Hefners persoonlijke archieven, reconstructies en interviews met bekende personen waaronder Jesse Jackson, Gene Simmons en Bill Maher. American Playboy: The Hugh Hefner Story is geproduceerd door Emmy Award-winnaars Stephen David Entertainment en Alta Loma Entertainment.

Bosch (seizoen 3)

Vanaf 17 april kunnen Amazon Prime Video-leden genieten van het derde seizoen van Bosch. De hoofdrollen in deze serie worden vertolkt door Titus Welliver (Lost) als Detective Harry Bosch, Jamie Hector (The Wire) als Jerry Edgar, Amy Aquino (Being Human) als Lieutenant Grace Billets, Madison Lintz (The Walking Dead) als Maddie Bosch en Lance Reddick (The Wire) als Deputy Chief Irvin Irving. De serie is genomineerd voor maar liefst vijf Emmy Awards. Het derde seizoen van Bosch volgt Detective Harry Bosch van de Los Angeles Police Department, die al jarenlang onderzoek doet naar de moord op zijn moeder. Helaas is het hem tot op heden niet gelukt om haar moordenaar terecht te stellen, en de harde waarheid achter deze zaak heeft hem ondertussen alleen nog maar rustelozer gemaakt. Daarnaast is zijn dochter Maddie bij hem ingetrokken, waardoor Bosch er nu ook de alledaagse verantwoordelijkheden van een alleenstaande vader bij heeft gekregen. Toch is en blijft Bosch een koppige agent die voor rechtvaardigheid zal blijven vechten binnen een onvolmaakt systeem; een systeem waarin de schuldigen soms vrijuit gaan en vergeten slachtoffers niet meer dan anonieme statistieken zijn.

En vanaf 1 mei… American Gods
Vanaf 1 mei is American Gods, de serie gebaseerd op de bekroonde roman van Neil Gaiman, beschikbaar op Amazon Prime Video. De hoofdrollen in deze serie worden vertolkt door Ricky Whittle als Shadow Moon, Ian McShane als Mr. Wednesday en Emily Browning als Shadows vrouw, Laura Moon. Wanneer Shadow Moon wordt vrijgelaten uit de gevangenis ontmoet hij de mysterieuze Mr. Wednesday. Een ontmoeting die zijn hele leven op z’n kop zal zetten. Stuurloos na de recente dood van zijn vrouw, wordt Shadow ingehuurd als Mr Wednesday’s bodyguard. Hij komt terecht in een wereld die hij moeilijk kan begrijpen – een verborgen wereld waar magie bestaat, en waar de Oude Goden de groeiende macht van de Nieuwe Goden vrezen. Mr. Wednesday wil een coalitie vormen van Oude Goden om hun bestaansrecht in dit nieuwe Ameriak te verdedigen, en de invloed die ze zijn verloren te herwinnen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.