Ads Top

XS4ALL meest aanbevolen alles-is-een aanbieder

XS4ALL is het afgelopen half jaar voor de tweede maal op rij het meest aanbevolen door haar klanten. Dat blijkt uit de nieuwste 'Word of Mouth score' (WoM-score) van Telecompaper over de markt voor triple-play aanbieders. Elk half jaar publiceert het marktonderzoeksbureau een ranking van de mate waarin alles-in-één aanbieders van vaste diensten het afgelopen half jaar zijn aanbevolen door hun klanten.

Het Amsterdamse bedrijf komt uit de ranglijst naar voren als de meest aanbevolen triple-play provider in het afgelopen half jaar (mei 2016 t/m oktober 2016). Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek van Telecompaper. Ruim 3.250 Nederlanders met een triple-play abonnement op vaste diensten (televisie, internet en vaste telefonie) deelden hun mening over de triple-play provider waar zij klant zijn. De negen grootste triple-play providers zijn in het WoM-onderzoek meegenomen.

XS4ALL wordt door bijna driekwart (73 procent) van zijn triple-play klanten aanbevolen aan onder meer familie, vrienden en/of collega's. Hiermee heeft XS4ALL de hoogste WoM-score van de negen grootste Nederlandse triple-play aanbieders. Uit voorgaande WoM-cijfers blijkt dat XS4ALL structureel de nummer 1 positie bezet, al is de WoM-score afgelopen half jaar wel iets gedaald.

XS4ALL wordt vooral gewaardeerd vanwege haar technische ondersteuning, klantenservice en betrouwbaarheid, zo blijkt uit het onderzoek van Telecompaper. 47 procent van alle klanten die XS4ALL aanbevelen, zegt dit te doen vanwege de goede technische ondersteuning, 44 procent vanwege de klantenservice en 42 procent vanwege de betrouwbaarheid van de provider.

Afgezien van de eerste plek zijn er behoorlijk wat verschuivingen in de top van de lijst. KPN eindigde afgelopen half jaar op een tweede plaats met een WoM-score van 63 en is daarmee één plek gestegen. De WoM-score van KPN is al bijna een jaar zeer stabiel. Dit is echter niet altijd zo geweest: begin 2015 lag de score aanzienlijk lager, rond de 50.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.