Ads Top

Eco-vriendelijke Philips PowerSensor monitor

MMD kondigt een nieuw LCD-scherm van 24 inch aan dat zowel goed is voor de gezondheid van gebruikers als voor het milieu. De monitor is voorzien van eco- en gebruiksvriendelijke functies en heeft een geïntegreerde PowerSensor die de stroom uitschakelt wanneer er niemand achter het bureau zit. Dit kan de energierekening met 80 procent terugbrengen en verlengt de levensduur van de monitor.

De dunne schermrand maakt het scherm geschikt voor opstellingen met meerdere schermen. Daarnaast is de monitor uitgerust met veel ingangen. Zo bevat het scherm VGA-, DisplayPort-, HDMI- en Super Speed USB 3.0-ingangen (5 gbit per seconde).

De monitor is ook ontworpen zodat men rekening kan houden met de houding achter het beeldscherm. Met de SmartErgoBase kunnen gebruikers de monitor naar voorkeur kantelen, draaien en in de hoogte aanpassen. Tevens bestaat het nieuwe scherm voor 85 procent uit gerecycled plastic met TCO Edge, wat minder schadelijk is voor het milieu. De nieuwe Philips 240B7QPJEB en 240B7QPTEB LCD-schermen zijn vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van respectievelijk €349,- en €359,-.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.