Ads Top

Rollei komt met camerarugzakken en -tassen

Rollei, leverancier van fotografieproducten, ontwikkelde vijf nieuwe camerarugzakken en –tassen. Het bedrijf brengt camerarugzakken uit met een capaciteit van 10, 35, 45 of 60 liter en een cameratas met een capaciteit van 10 liter.

De Rollei Outdoor camerarugzak 60 L biedt de meeste ruimte voor fotografietoebehoren. De rugzak heeft acht vakken en biedt ruimte voor twee spiegelreflexcamera's, acht objectieven, een statief, een flitser en een laptop van 17 inch. In het onderste deel van de rugzak is een afzonderlijke cameratas geïntegreerd. Omdat elke foto-uitrusting anders is, kan het cameravak dankzij de flexibele compartimenten naar behoefte ingedeeld worden.

Voor een goede bescherming zijn beide hoofdcompartimenten voorzien van aantrekriemen met sluitingen. De rugzak biedt ook flexibiliteit in de vorm van een in grootte verstelbare statiefhaak en een compartiment voor de statiefpoten aan de zijkant. De in hoogte verstelbare schouderkussens en gevoerde heupriem met kleine opbergvakjes zorgen voor draagcomfort en vergemakkelijken het vervoer van zware fotoaccessoires. Een houder voor een zonnebril en verstelbare riemlussen bieden bevestigingsmogelijkheden voor meer apparatuur, zoals isolatiematten, jassen en andere items die van pas komen. De rugzak heeft een hoogwaardige afwerking. De camerarugzak is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 299,99 euro.

De Rollei Outdoor camerarugzak 45 L en de Rollei Outdoor camerarugzak 35 L bieden naast een spiegelreflexcamera, twee objectieven, een flitser en een statief, ruimte voor een laptop. De rugzakken met elk zes compartimenten zijn geschikt als handbagage. Een cameracompartiment welke opent aan de rugzijde zorgt voor een veilige opslag van de camera. De ademende voering op de rug en op de heup- en borstriem zorgen voor draagcomfort. De bevestigingsogen op de schouderriem bieden ruimte voor extra accessoires. De Rollei Outdoor camerarugzak 45 L is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 99,99 euro en de Rollei Outdoor camerarugzak 35 L voor een adviesprijs van 79,99 euro.

De Rollei Outdoor camerarugzak 10 L is geschikt voor fotografen die een basisuitrusting nodig hebben. De rugzak biedt met twee vakken ruimte voor een spiegelreflexcamera, drie objectieven en een flitser. De statiefpoten worden daarbij afzonderlijk opgeborgen. Het cameracompartiment aan de rugzijde kan flexibel ingedeeld worden. De Rollei Outdoor camerarugzak 10 L is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 49,99 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.