Ads Top

Pakket MUZIEKKIOSK bij Breedband Helmond

Het nieuwe televisiepakket MUZIEKKIOSK, dat in mei van dit jaar van start ging, wordt met ingang van 1 februari 2017 toegevoegd aan het tv-pakket van Breedband Helmond. Daarmee krijgen de televisieabonnees van de Brabantse internetprovider toegang tot de drie zenders die deel uitmaken van MUZIEKKIOSK: TV Oranje, SchlagerTV en NashvilleTV.

De oostelijke mediaondernemers Bron en Ardesch richten zich met hun MUZIEKKIOSK in eerste instantie op Nederland, maar het muziekpakket komt ook beschikbaar voor de buitenlandse markt. De afgelopen maanden besloten de distributeurs TriNed (Sint-Oedenrode), Kabeltex (Texel), SKV Veendam, Kabelnoord (regio Dokkum), CAI Harderwijk, internetprovider PLINQ en IPTV-provider InCompanyMedia om MUZIEKKIOSK in hun pakketten op te nemen. Inmiddels heeft een kwart van alle Nederlandse tv-distributeurs gekozen voor MUZIEKKIOSK. “Voor ons is dat een uitstekend resultaat”, aldus Jur Bron.

NashvilleTV richt zich op de liefhebbers van hedendaagse countrymuziek in de breedste zin van het woord, met non-stop de nieuwste countryclips van het allerhoogste niveau. TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en programma’s met Nederlandse en Vlaamse artiesten. Iedere artiest kan zijn of haar clip insturen. Verder biedt de zender onder meer een dagelijkse Verzoekparade, shownieuws en een muziekagenda. Op SchlagerTV worden 24 uur per dag videoclips en andere beelden met Volksmusik uitgezonden, vrij van reclameblokken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.