Ads Top

Sony introduceert de compacte 50x Super Zoom Cyber-shot HX350

De nieuwe Sony Super Zoom Cyber-shot heeft een op DSLR geïnspireerde vormgeving en is volgens de fabrikant erg gebruiksvriendelijk. Zijn prestaties doen niet onder voor die van een groot toestel, maar het formaat is uiterst compact.

De ZEISS Vario-Sonnar T-lens biedt een optisch zoombereik van 50x, vergelijkbaar met een 24mm groothoek tot 1200mm supertelefoto (in 35mm-formaat). Clear Image Zoom verdubbelt de maximale vergroting tot 100x.

Optical SteadyShot corrigeert trillingen voor scherpere stille beelden: een groep lenselementen wordt snel aangepast in respons op trillingen. Intelligent Active Mode houdt Full HD-video's scherp en gefocust dankzij Sony’s eigen Frame Analysis Technology.

De HX350 heeft een Exmor R CMOS-sensor met backlight, een hoge resolutie van 20.4 effectieve megapixels en een snelle BIONZ X beeldverwerker. Zelfs als er bij weinig licht wordt gewerkt, kan er gerekend worden op scherpe foto's met weinig ruis en Full HD-videobeelden.

De Cyber-shot HX350 heeft veel opnamefuncties. Er is een handmatige ring voor soepele aanpassing van de zoom/focus, plus een eenvoudig te bedienen modusschijf en een instelbare knop voor snelle aanpassing van instellingen.

Een extra snufje is de Motion Shot Video. Daarmee kan bijvoorbeeld een tennisopslag of golfswing als een reeks fractiebeelden vastgelegd worden. Sluit na de opnames de camera aan op een 4K-televisie voor goede kwaliteit foto's op groot formaat.

De HX350 is vanaf januari 2017 in de Benelux te koop voor een consumentenprijs van 450 euro.

Voor bepaalde onderdelen van dit model is "SoRPlas" (Sony Recycled Plastic) gebruikt. Dit bestaat uit 99 procent gerecycleerd materiaal, waaronder van de markt teruggewonnen kunststoffen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.