Ads Top

LG introduceert HDR 4 monitor

LG Electronics (LG) gaat een HDR-compatibele 32 inch UDH 4K-monitor introduceren tijdens de Consumer Electronics Show (CES) 2017 in Las Vegas.

Er wordt steeds meer HDR-content beschikbaar gesteld binnen de verschillende markten, variërend van film tot games. De verbeterde beeldkwaliteit is zelfs voor de meest doorsnee gebruiker direct herkenbaar. Fabrikanten zetten maximaal in op deze veelbelovende technologie.

Daarom ondersteunt LG's 32-inch UHD 4K-monitor (model 32UDH99) met 3840 x 2160 pixels de HDR 10-standaard. Hiermee biedt de monitor meer helderheidsniveaus en een breder kleurenspectrum. De 32UD99 is bovendien uitgerust met een IPS-paneel en geeft 95 procent van het DCI-P3 kleurenspectrum weer.

Er is slechts één kabel nodig om afbeeldingen te streamen naar een 4K-monitor, een aangesloten laptop op te laden en gelijktijdig data uit te wisselen.

LG toont in Las Vegas, behalve de LG UltraFine 5K en 4K-monitoren, ook de 34-inch 21:9 UltraWide gaming-monitor (Model 34UC99) met AMD FreeSync-technologie, 1 milliseconde reductie van bewegingsonscherpte, Dynamic Action Sync, Black Stabilizer en andere features voor de ultieme ervaring bij het gamen op de pc.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.