Ads Top

Panasonic breidt assortiment DSLM-camera's uit

Panasonic introduceert de nieuwste toevoeging aan het assortiment DSLM-camera's met verwisselbare lens: de LUMIX DMC-GX80. Deze nieuwe camera combineert een klassiek design met 4K-capaciteit.

De DMC-GX80 biedt een groot aantal innovatieve functies, zoals 4K PHOTO, Post Focus, een DUAL I.S.-systeem (beeldstabilisator) over vijf assen, en een solide ergonomische grip. De camera is daardoor uitermate geschikt voor onderweg en het maken van opnames uit de hand.

De LUMIX DMC-GX80 heeft een 16-megapixel Digital Live MOS-sensor. Deze zorgt volgens Panasonic voor 'prachtig heldere en gedetailleerde opnames'. Ook de nieuwe Venus Engine draagt hiertoe bij. De processor past de kleurtoon, verzadiging en lichtsterkte elk apart aan.

Het is ook de eerste LUMIX G-camera waarbij Panasonic geen Low Pass-filter hoefde toe te passen. De maximale resolutie is met ongeveer 10 procent verbeterd.

Verder zorgen de sensor en de processor er samen voor dat beelden helder en met een minimale hoeveelheid ruis worden weergegeven, zelfs bij weinig licht en een maximale ISO-waarde van 25600. Dit is ideaal voor het maken van opnames in bijvoorbeeld donkere restaurants en 's avonds op straat.

De LUMIX DMC-GX80 legt verder hoge resolutie 4K-videobeelden vast in 3840 x 2160 bij 25p (50Hz) of 24p en Full HD-video's in 1920 x 1080 bij 50p (50 Hz).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.