Ads Top

Diverse LG Friends vanaf eind april verkrijgbaar

LG Electronics (LG) introduceert vanaf eind april enkele zogenoemde LG Friends, de accessoires van het nieuwste vlaggenschip LG G5, in de Benelux.

De modulaire LG G5 biedt de optie om via de uitneembare batterij accessoires toe te voegen, om zo van de smartphone een volwaardige digitale camera, hi-fi speler en meer te maken.

De eerste Friends die verkrijgbaar zijn, zijn de cameramodule (LG CAM Plus), een 360° camera (LG 360 CAM), een Virtual Reality-bril (LG 360 VR), een draagbare geluidsversterker ontwikkeld in samenwerking met Bang & Olufsen (LG Hi-Fi Plus) en een aanvullende batterijoplader (LG Hybrid Battery Charger).

LG CAM Plus maakt met de camerahandgreep en fysieke knoppen een echte camera van de smartphone. Daarbij biedt de LG CAM Plus een interne batterij met een extra 1.200mAh. Tot eind mei krijgt elke consument de LG CAM Plus gratis bij aankoop van een LG G5.

De LG 360 CAM is een compacte 360-graden camera, uitgerust met twee 13 megapixel 200-graden groothoeklenzen, een 1.200mAH batterij en 4GB intern geheugen. De LG 360 CAM levert 2K-kwaliteit beeldopnames en 5.1 surround geluidopnames met de drie geïntegreerde microfoons.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.