Ads Top

Samsung verkoopt wereldwijd meer dan 1 miljoen curved monitoren

Samsung heeft wereldwijd meer dan een miljoen gelromde monitoren verkocht. Dat is een belangrijke mijlpaal sinds de introductie van de eerste curved monitor van Samsung, in september 2014. Sinds de introductie van de 27 inch 4000R SD590C LED-monitor is het aanbod aan curved monitoren van Samsung flink uitgebreid.

Naast de verkoopmijlpaal heeft Samsung veruit het grootste marktaandeel. Van elke 100 curved monitoren die wereldwijd worden verkocht, zijn er 85 afkomstig uit de Samsung-fabriek.

Curved monitoren zijn beter aangepast aan de natuurlijke vorm van het oog, waarmee kijken naar het scherm een betere kijkervaring geeft. Het beeld heeft extra brede kijkhoeken en een hoger contrast. Daarmee zijn de beeldschermen ideaal voor gamers en entertainmentliefhebbers die graag een realistische, scherpe kijkervaring willen. Samsung ziet dat juist bij die doelgroepen de vraag naar curved monitoren toeneemt.

Samsung heeft het ontwerp van de eerste curved monitor inmiddels aangepast en meer gebogen, terwijl het er nog even slank uitziet. Dit heeft geleid tot de introductie van de tweede curved monitor in januari 2015, de 34 inch SE790C met de 3000R kromming. De meest recente modellen zijn de CF591 (27 inch) en de CF390 (23,5 en 27 inch modellen) die de visuele mogelijkheden van de monitoren naar een nog hoger niveau (1800R) hebben gebracht.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.