Ads Top

Ziggo Sport vanaf 12 november beschikbaar

Vanaf 12 november gaat de nieuwe sportzender Ziggo Sport van start. De sportzender, te zien op kanaal 14, is gratis voor alle Ziggo-klanten met digitale ontvangst. Het zwaartepunt ligt op de grote evenementen in de topsport aangevuld met een wekelijkse talkshow ‘Peptalk’ en sport gerelateerde films en documentaires.

Ziggo Sport biedt een breed internationaal en nationaal sportaanbod met onder andere internationaal voetbal, autoraces, tennis, golf, basketbal, hockey, rugby, beachvolleybal en atletiek. De sportzender is een direct gevolg van de nieuwe mogelijkheden die zijn ontstaan dankzij de fusie van UPC en Ziggo.

Ziggo Sport zal met name topsport evenementen uitzenden. Zo kunnen Ziggo-klanten straks gratis rechtstreeks kijken naar voetbal uit bijvoorbeeld EK en WK kwalificatiewedstrijden of de Spaanse/ Portugese competitie, de Formule 1 en NBA-basketbal. Hetzelfde geldt ook voor belangrijke golf-, tennis- en atletiek evenementen.

Het gratis Ziggo Sport kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. De betaalde premiumzender Ziggo Sport Totaal biedt hetzelfde als voorheen Sport1. Dat wil zeggen zes kanalen, waaronder de 24/7 kanalen: Ziggo Sport Select, Ziggo Sport Voetbal, Ziggo Sport Golf en Ziggo Sport Racing. Klanten van Sport1 gaan automatisch over naar Ziggo Sport Totaal.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.