Ads Top

Drie nieuwe camerariemen van Rollei

Camerafabrikant Rollei heeft drie nieuwe camerariemen gelanceerd. De Rollei Camera Straps zorgen ervoor dat gebruikers de camera altijd binnen handbereik hebben en dat deze veilig op zijn plaats wordt gehouden. Tijdens de ontwikkeling van de nieuwe camerariemen lag de focus op een hoogwaardige afwerking, gebruiksgemak en draagcomfort. De nieuwe lijn bestaat uit de Camera Strap Double, Camera Strap Single en Camera Strap Flex.

De Rollei Camera Strap Double is ontwikkeld voor fotografen die twee camera’s gelijktijdig willen gebruiken. Aan weerszijden van de draagriem kan een camera met een gewicht tot 15 kilo worden gehangen. De brede schouderkussens zorgen ervoor dat het gewicht van de camera’s optimaal over de schouders wordt verdeeld, terwijl de borstriem voor een goede bevestiging aan het bovenlichaam zorgt. De snelsluitingen maken het mogelijk om de camera snel van de riem los te maken en voorkomen onopzettelijk verschuiven. De twee met rubber afgedekte mounts zijn compatibel met ieder cameramodel tot 18 kilo en dienen als Arca Swiss koppelingssysteem.

De Rollei Camera Strap Single is voorzien van een stevige camerabevestiging en luchtkussens die garant staan voor optimaal draagcomfort. Net als het model Double biedt de Camera Strap Single een snelsluiting en een rubberen mount en is belastbaar tot 18 kilo.

Het derde model uit de Rollei Camera Strap-serie is de Flex. Net als de Single kan ook dit model een gewicht tot 15 kilo aan. Dankzij de automatische lengteafstelling en snelsluiting is het uitgesloten dat de schouderkussens verschuiven. Het model Flex is daarnaast voorzien van een dubbele camerabevestiging, zodat de camera probleemloos in elke richting kan draaien. Ook heeft de Camera Strap Flex een Arca Swiss snelkoppelingsplaat.

De nieuwe camerariemen van Rollei zijn per direct verkrijgbaar. De Rollei Profi Camera Strap Double is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 149 euro, de Rollei Profi Camera Strap Single voor een adviesprijs van 99 euro en de Rollei Profi Camera Strap Flex voor een adviesprijs van 79 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.