Ads Top

Sharp lanceert full HD-monitoren met USB-videoweergave

Sharp lanceert de PN-Y-serie, een nieuwe lijn gebruiksvriendelijke monitoren. De LED-monitoren met Edge Lit-technologie en geïntegreerde USB-mediaspeler zijn vanaf vandaag in heel Europa verkrijgbaar. De beeldschermen bieden een hoge beeldkwaliteit en kunnen beelden rechtstreeks uit een playlist afspelen, zonder dat daarvoor randapparatuur nodig is. De schermen zijn verkrijgbaar in vier formaten oplopend tot 55 inch.
 
De monitoren hebben hoog helderheids- en contrastniveau. De dunne informatieschermen met anti-reflectiecoating beschikken over een LED backlight-systeem, wat een hoogwaardige kleurenweergave mogelijk maakt – zelfs onder een grote kijkhoek. De zijn voorzien van een stofvrij koelsysteem en een temperatuursensor, waardoor ze een lange, aansluitende periode aan kunnen staan (het 32 inch model zelfs permanent). De monitoren met dunne rand laten de afgespeelde beelden zowel in een horizontale als in een verticale opstelling goed tot hun recht komen.

De PN-Y-monitoren zijn eenvoudig te integreren met grotere informatiesystemen en beschikken over een volledige reeks PC- en video-aansluitingen, waaronder HDMI, DV-I en D-Sub. Met DV-I kunnen meerdere schermen serieel geschakeld worden aan één bronscherm. Door de schermen op elkaar aan te sluiten kan één beeld over meerdere schermen verdeeld weergegeven worden (screen split-functie), maar ook hetzelfde beeld op meer schermen tegelijk weergegeven worden (display cloning-functie). De schermen zijn te besturen via LAN en via RS232C-bediening en beschikken over krachtige, ingebouwde speakers.

De PN-Y-serie is verkrijgbaar in een 32 (PN-Y325), 42 (PN-Y422), 47 (PN-Y472) en 55 (PN-Y555) inch model.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.