Ads Top

KPN introduceert een speciale app: KPN Goal Alert voor Eredivisievoetbal

Alle klanten met een KPN mobiel abonnement kunnen vanaf 29 oktober de goals van hun favoriete Eredivisie club op hun mobiel bekijken met 4G van KPN. Via de Goal Alert app bekijkt de klant met één klik het doelpunt op de smartphone of tablet kort nadat er is gescoord. Klanten kunnen per speelronde twee clubs uit de Eredivisie kiezen. Zodra in de wedstrijd van deze clubs wordt gescoord, krijgt de klant een alert op zijn telefoon. Goal Alert is het eerste initiatief dat voort is gekomen uit de samenwerking tussen KPN en de Eredivisie.

“Met Goal Alert bieden we onze klanten een bijzondere meerwaarde”, zegt Jaap Postma, Directeur KPN Consumenten. “We zijn er trots op dat we samen met Eredivisie deze content via onze hoogwaardige mobiele netwerken kunnen aanbieden aan onze klanten.” KPN Goal Alert is gratis en in combinatie met ons 4G netwerk kunnen de goals super snel worden bekeken. Vanaf 29 oktober is de app zowel beschikbaar in de App Store van Apple en de Play Store van Android.

“Het is een mooie manier om voetbal nog dichter bij alle fans te brengen zegt Alex Tielbeke, Directeur Eredivisie. “Doordat KPN de goals van de Eredivisieclubs letterlijk naar zijn klanten toebrengt, kunnen nog meer mensen genieten van deze hoogtepunten.”

 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.