Ads Top

Onmisbaar: de Selfie Stick

De perfecte selfie is niet altijd even makkelijk te maken: een arm die onbedoeld in beeld komt, vrienden die buiten beeld staan of een virtuele zelfontspanner die niet of te laat reageert. De Selfie Stick reikt de ijdele fotograaf een helpende hand.

De naam zegt het al: een stick om selfies te maken. Je klemt je telefoon of gopro camera in de stick. Met de uitschuifbare Selfie Stick kan je je 'arm' van 20 cm tot wel meer dan 1 meter verlengen. Doordat je telefoon op een afstand staat krijg je mooiere foto's. Je arm staat niet op de foto wanneer je een foto maakt. Met een vriendengroep (de zogeheten groupfie) kun je ook die prachtige skyline goed op de foto zetten.

De eerste selfie sticks waren nog redelijk eenvoudig. De nieuwe sticks worden steeds geavanceerder. Je hebt selfie sticks met een bluetooth button geïntegreerd in de stick en zelfs sticks waarbij je simpel kan in-en uitzoomen.

Door al deze nieuwe functies zorgt deze gadget voor nieuwe en creatieve camerastandpunten, van hoog boven je hoofd (leuk op festivals of adventure sports) tot laag bij de grond. Het kikvorsperspectief stand is bijvoorbeeld leuk om jezelf van top tot teen te fotograferen met een hoog bouwwerk op de achtergrond. De houder op de stick waar je je smartphone in klemt kun je 360 graden draaien, zodat je eenvoudig selfies staand of liggend kan maken. De gadget met bluetooth zelfontspanner en zoomfunctie gaat lang mee. Je kan tot wel 500 selfies maken, daarna kan je de stick via een meegeleverd usb-kabeltje weer opladen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.